אבי שבת,סולן הלהקה,היה הראשון שהתארח בפורום. כבוד!!
כאן יהיו מסודרות כל השאלות והתשובות מהאירוח המדהים שהיה לנו.
הכי מתומצת שיש. אבל תוכלו להכנס ולקרוא את ההודעות מתי שתרצו
[You must be registered and logged in to see this image.] שאלה:אתם מתכוונים להגיע לדרום בזמן הקרוב? יש פה לא מעט אנשים שהיו שמחים להגיע להופעה שלכם
תשובה:נגיע לדרום, לצפון, לירושליים ולכל חור אפשרי!!! הסבלנות משתלמת, בטח בזמן הקרוב לכשנגיע יהיו לנו שירים חדשים. אנחנו מאריכים כל כמה זמן עוד ועוד את משך ההופעה, אז צפו לבעיטת עונשין ארוכה
[You must be registered and logged in to see this image.]שאלה:שמעתי שהייתם ביום חמישי ברדיו אשל הנשיא ( אני משדרת גם בתחנה ) איך היה האירוח , ספר לנו מתי נוכל לשמוע את השידור? , יש כוונה להתארח בתחנות נוספות בזמן הקרוב ?
תשובה:היה מדהים, דברי שם עם החברה כדי לשמוע את זה, ויש לנו בקרוב ראיון ברדיו אורנים. נגיע לכל תחנה קטנה כגדולה בלי להתייחס לכמות המאזינים שלה או לסגנון שהיא משדרת, כל צעד שכזה הוא חשוב ולא מיותר בכלל.
שאלה:מה המוטו שלך לחיים ?
תשובה:המוטו שלי הוא- "החיים דבש- צריך לדעת איפה ללקק"
[You must be registered and logged in to see this image.]שאלה:שאמרת לכול חור זה אומר שתגיעו למעלות?
תשובה:חחח, כשאמרתי לכל חור התכוונתי לכל חור!!! אם יש במעלות מקום שמשמיע את המוסיקה שלנו ויש שם ציוד ראוי להופעה אז כן, גם לשם נגיע.
הייתה שאלה בנוגע לאקורדים:עובדים על זה... חחח... נאלצים להיות נתונים לחסדיו של יוני, שהוא היחיד אולי שיש לו עוד קצת זמן להתעסק בזה
[You must be registered and logged in to see this image.]שאלה:דבר שני...מתי יצא עוד אלבום והאם אתם (הלהקה) חושבים לעשות מוזיקה גם באנגלית!
תשובה:כן, כפי שכבר רשמתי, יש לנו כבר אלבום באנגלית שהוא כבר די מוכן, פשוט חשבנו שיותר טוב כרגע להתמקד בעיברית.
שירים חדשים בקרוב אנשים, ממש ממש בקרוב!!!
תשובה נוספת לשאלה דומה בקשר לשירים באנגלית:כן, יש לנו כרגע אלבום כמעט מוכן באנגלית, זה בהחלט חלום ענקי שלנו לפרוץ גם בחו"ל.
שאלה:בקשר להופעות יהיו בקרוב באיזור עפולה לא ל 18 ?
תשובה:כל ההופעות שלנו מיועדות לכל הגילאים ללא הגבלה, אם הייתה כזו זה רק בגלל שזה היה סוג של הופעת היכרות..
אבל זה המצב, לכשתגיעו להופעה, לא משנה בני כמה אתם, אף אחד לא יעצור מבעדכם להיכנס!
שאלה:הכתיבה של השירים שכוללים את קטעי הראפ מתחלקת בינך לבין סידי , כלומר, את קטעי הראפ כותב סידי ואתה משלים את הכתיבה, בפזמונים וכו', או שהכתיבה בשירים המסויימים האלה משותפת ?
תשובה:סידי כתב את רוב הראפ, אך גם אני ורז וגיא נימני. את קטעי השירה כתבתי אני למעט הפזמון של בעמקי הלב (אדם בנעזרא) והשיר "עוד כמה שעות" שניכתב על ידי גלעד שטוקלמן ז"ל.
שאלה:מתי בערך הקליפ המדהיייייים "עד שתתרצי" יפורסם ?
תשובה:הקליפ יעלה בערך בעוד שבועיים לפי מה שהבטיחו לנו.. גם אני מת כבר לראות אותו!!!!
שאלה:אתה חושב שיכולת לעסוק במשהו אחר חוץ ממוזיקה? או שאתה רואה את עצמך רק בתחום הזה?
תשובה:ממממ.... אני מת על אוכל, על בישולים, אבל בטח הייתי עושה את זה בגלגול אחר
שאלה:יש סיפור מאחורי השיר פוחדת לבד? אם כן, אתה יכול לשתף?
תשובה:פוחדת לבד נכתב על ידידה מאוד קרובה שלי שהייתה במערכת יחסים הרסנית, מצב שהביא אותה לאיבוד שפיות כמעט טוטאלי, ביקורים אצל פסיכולוגים, שתיית אלכוהול וצריכת סמים כאילו ואחרים.
אני חושב שהסיפור שלה לימד אותי המון על עצמי ובכלל על מערכות יחסים..
אני חושב שכולנו כך או אחרת פוחדים להיות לבד ולכן אנחנו מפתחים תלות באדם שאיתנו-
עשו לעצמכם טובה, אם הגעתם לנקודה הזו- ברחו!!
שאלה:אסוציאציות - אהבה,ים,משפחה,מוזיקה,קיץ,חיות,כדורגל.
תשובה:אהבה- חברה, ים- שיזוף, משפחה- הדבר הכי חשוב וקרוב, מוזיקה- הדבר הכי מדהים שיש לי להציע, קיץ- ממממ... מעדיף חורף, אבל עולה לי גם תאילנד!!!, חיות- סקוץ' החתול המדהים שלי, כדורגל- בעעעעע....
שאלה:מהם השאיפות שלך לעתיד? גם מבחינת הלהקה,וגם מבחינתך?
תשובה:להגיע הכי רחוק שאפשר, ארה"ב, קנדה, אנגליה, גרמנייה, קהל שאי אפשר לראות את הסוף שלו, 3 אלבומים מצליחים בעיברית, 3 אלבומים מצליחים באנגלית, ואולי אבל רק אולי אז לעבור למאחורי הקלעים.
שאלה:מה אתה עושה לפני שאתה עולה לבמה?
תשובה:לפני שאני עולה לבמה אני בעיקר שותה ועושה הרבה פיפי
חחח, סתם, זה אמיתי אבל אני בעיקר מתחמם קולית.
שאלה:האם יש סיפור מאחורי השיר 'כלום חוץ ממך'?
תשובה:השיר הזה נכתב על מישהי שאהבתי נורא בעבר, דברים קצת לא הסתדרו ביננו וניפרדנו. זה שיר אהבה איך שלא נסתכל על זה, אבל אם תקשיבי ללחן הוא עצוב, בעקבות הפרידה זה קיבל ווייב נורא עצוב בעיבודים.